Curs de cuina de primavera

Cuando:
4 mayo, 2019 a las 5:00 pm – 9:00 pm
2019-05-04T17:00:00+02:00
2019-05-04T21:00:00+02:00
Donde:
Ebre Terra, Centre d'Inspiració Turística
c. Sant Miquel 1
Deltebre
Precio:
35€
Contacto:
Laura Pérez Iglesias
626873484
Curs de cuina de primavera @ Ebre Terra, Centre d'Inspiració Turística

El proper dissabte 4 de maig, de 17 a 21h, gaudirem del curs de cuina de primavera i depuració conscient al preciós espai Ebre Terra, Centre d’Inspiració Turística, a Deltebre. Descobrirem totes les eines per adaptar la nostra alimentació a la nova estació i omplir-nos d’energia amb ingredients de temporada, de km0 i d’origen vegetal, coccions més lleugeres i plenes de sabor. Aprendrem també a fer una depuració (si és que el nostre cos ens ho demana) per netejar l’organisme dels excessos de l’hivern.

En aquest taller, 100% participatiu, creareu les vostres receptes a partir de les meves indicacions (jo us aniré acompanyant en tot moment) i disposareu de fogons propis i de totes les eines necessàries per cuinar còmodament i amplia.

Farem una primera part teòrica, en la qual:

  • Descobrirem com adaptar la nostra alimentació a l’estació amb productes estacionals i locals, per gaudir de tota l’energia que desitgem, minimitzant al·lèrgies i abstèmies primaverals.
  • Aprendrem quins són els ingredients i les coccions més adients per depurar l’organisme, així com aquells que és més interessant evitar.
  • Obtindràs els recursos que necessites per introduir nous hàbits alimentaris perdurables, per tal que els bons propòsits no es quedin en una “dieta” passatgera.
  • Observarem en quins casos ens convé un detox i distingirem entre els tipus de detox més habituals, per tenir més recursos i poder triar.

En la part pràctica, cuinarem un menú complert compost per un aperitiu, un primer, un segon i unes postres, tot elaborat potenciant el producte del territori i amb un toc gastronòmic. Us donaré eines per tal que els emplatats resultin més bonics i, tot seguit, gaudirem del sopar que heu preparat.

Menú:

  • Dips de carbassó amb paté de pèsols frescos i d’ametlles del Baix Ebre. Ravenets.
  • Crema verda depurativa amb puntes d’espàrrecs i carxofes.
  • Arròs integral ecològic del delta, amb remolatxa, naps i api, salicòrnia.
  • Pastís cremós de maduixes (si podem, canviaríem les maduixes per cirera de Paüls).

El preu del taller és de 35 euros i inclou un dossier amb les receptes realitzades (+3 receptes extra) i els punts bàsics de la part teòrica. Porteu davantal, bolígraf i recipients (per endur-vos el menjar que sobri).

Per a més informació i reserves, podeu contactar directament amb mi al telèfon 626 87 34 84 o enviar un correu a info@naturalmentlaura.com. Col·laboren: Ebre Terra Centre d’Inspiració Turística i el Consell Comarcal del Baix Ebre.

Deja una respuesta